Menu

 

Vacature

Buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa)/handhaver

 

32-36 uur

Regio Rivierenland

 

 

Van en voor de regio, dat is Avri. Samen met 248.000 inwoners en de 8 gemeenten werken wij aan een mooie, schone en veilige leefomgeving in Rivierenland. Voor onze deelnemende gemeenten verzorgen wij de inzameling en verwerking van afval- en grondstoffen, het beheer van de openbare ruimte en handhaving op openbare orde en veiligheid.

Een duurzame en circulaire regio zonder afval, dat is waar wij aan werken. Als maatschappelijk betrokken organisatie werken wij samen met publieke en private organisaties. Zo bieden wij ook werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze kernwaarden inlevend, deskundig, behulpzaam, wendbaar en verbindend geven sturing aan hoe wij dagelijks ons werk doen.

Herken jij je in deze waarden? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je samen met ons werken aan een schoon Rivierenland waarin het prettig leven is.

 

 

Contactpersoon: Roel de Jong

Email: rdejong@avri.nl

Telefoon: 0345-585346

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor de regio Tiel of Zaltbommel/Culemborg. Daarnaast kun je ook ingezet worden in de andere gemeenten in het werkgebied Rivierenland waar Avri handhavingstaken verricht. Je zorgt samen met jouw collega’s voor het toezicht en de handhaving in de openbare ruimte. Je verhoogt de leefbaarheid door toezicht te houden, controles uit te voeren en door daadkrachtig op te treden wanneer dat nodig is. Als je misstanden constateert, maak je daar melding van. Zodat de interne- of externe partners de melding kunnen oppakken. Je hebt kennis van zaken en jij verstrekt de juiste informatie aan inwoners en ondernemers. Je zorgt voor het toezicht op en het handhaven binnen de openbare ruimte (domein 1). Dat gaat om de Wet op administratieve afhandelingen (Wet Mulder), de Alcoholwet en de Wegenverkeerswet. Ook houd je toezicht op de Afvalstoffenverordening en de Algemene plaatselijke verordening. Je kunt jezelf goed uitdrukken in woord en geschrift en kunt correcte rapportages en processen-verbaal opstellen. Je onderhoudt het contact met jeugdgroepen en je deelt jouw bevindingen met ketenpartners zoals politie, jeugdzorg en gemeente.

Wat breng je mee?

Jij beschikt over goede sociale vaardigheden en je bent een communicatief sterke collega die graag samenwerkt in een team, maar die ook zelfstandig uit de voeten kan. Je hebt ervaring met stressvolle omstandigheden en je kunt kordaat optreden wanneer dat nodig is. En verder:

·         heb je een mbo-opleiding Handhaver toezicht en veiligheid afgerond.

·         beschik je over het boa-certificaat en heb je ervaring als handhaver.

·         beschik je al over het alcoholwetdiploma, of ben je bereid om de opleiding daarvoor te volgen.

·         ben je bereid om in onregelmatige diensten te werken.

·         beschik je over een rijbewijs B en bij voorkeur over eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Avri werkt het best als haar medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. We willen graag dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je een goed arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit:

·         Een informele werksfeer in een groeiende en innovatieve organisatie.

·         Een salaris van maximaal € 3.301,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.

·         Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Met het IKB pas je je arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen voorkeur en persoonlijke omstandigheden.

·         In eerste instantie bieden we je een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Roel de Jong, teamleider Handhaving via telefoonnummer (0345) 58 53 46. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Malti Bos, Medewerker P&O, via telefoonnummer 06 - 217 07 684. Past de gevraagde rol bij je? Stuur dan je cv met een motivatiebrief en richt deze aan Roel de Jong.

Goed om te weten:

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op avri.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Avri is een gemeentelijk samenwerkingsverband op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen. De gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel zijn de deelnemers. Avri zamelt grond- en afvalstoffen in. Daarnaast beheert Avri de openbare ruimte voor de vier gemeenten Buren, West Betuwe, Tiel en Neder-Betuwe. 

Menu